Praktijkadres:
Oosteinde 137
2271 EE Voorburg

Telefoon/WhatsApp/sms:
06 -246.88.136

E-mail:
desiree.prinzen@ziggo.nl

KvK:
27365384

logopedie-totaal-werkwijze
logopedie-totaal-logo-2
logopedie-totaal-werkwijze-mobiel

Praktijkadres:
Oosteinde 137- 2271 EE Voorburg
Telefoon/WhatsApp/sms:
06 -246.88.136
E-mail: desiree.prinzen@ziggo.nl
KvK: 27365384

Werkwijze

Afspraak maken/Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier bovenaan, telefonisch, via e-mail, sms of WhatsApp. Let wel op, dat u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres doorgeeft, zodat ik contact met u kan opnemen. Soms ben ik vanwege behandelen niet meteen te bereiken. In drukke tijden hanteer ik een wachtlijst.

Annuleren/Afmelden

U wordt verzocht om minstens 24 uur vóór de gemaakte afspraak, te annuleren of u af te melden. Ook op zaterdag-, zon- en feestdagen geldt dit. Te laat afgemelde afspraken worden volledig in rekening gebracht bij uzelf. Deze kosten zijn niet te declareren bij uw zorgverzekeraar. Afmelden kan per WhatsApp, e-mail, sms of ingesproken bericht op mijn voicemail.

Verwijzing

Alvorens met logopedie wordt gestart, is een verwijzing van de huisarts, KNO-arts, tandarts, orthodontist, of andere specialist nodig. Neemt u bij de intake de verwijzing, het verzekeringspasje en een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs, ID-kaart) met daarop vermeld het BSN mee. Wanneer u de verwijzing digitaal heeft, kunt u die aan mij doorsturen als bijlage (zie AANMELDEN).

Logopediebehandeling

De behandeling vindt plaats in mijn praktijk. Mijn praktijk bevindt zich in het gebouw “Regenbogen Business Center” in Voorburg . In de wachtruimte beneden bij de zwarte stoelen kunt u plaatsnemen. Ik haal u daar op. Houd rekening met andere ondernemers, die werkzaam zijn in hetzelfde gebouw. Als uw kind wordt behandeld, mag er 1 begeleider mee in de behandelkamer. Een behandeling duurt maximaal 30 minuten, waarvan 5 minuten gereserveerd zijn voor administratie en het maken van een nieuwe afspraak.

Online logopedie

Als u niet in staat bent naar de praktijk te komen, kunt u een afspraak maken voor een online behandeling. Er is een goede internetverbinding op uw tablet, laptop, of pc nodig. Er hoeft niets extra’s geïnstalleerd te worden. Ik stuur u een link toe, dan wacht u tot ik u toelaat in de online-omgeving.

Behandelovereenkomst

Na de intake en het uitgevoerde onderzoek bespreek ik met u hoe de behandeling er uit zal gaan zien. In het belang van de behandeling van u of uw kind kan het nodig zijn om met derden te overleggen of meer informatie op te vragen. Dit gebeurt alleen met uw toestemming.

Vergoeding

Logopedie zit in de basisverzekering en wordt 100% vergoed tot 18 jaar. Dit geldt voor alle zorgverzekeraars, waarmee ik een contract heb. Bij niet-gecontracteerde zorgverzekeraars, zoals CZ, OHRA, NN en hun labels*, betaalt u soms een gedeelte van de behandeling zelf. Dit hangt weer af of u een natura- of restitutiepolis heeft. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar. Vanaf 18 jaar wordt eerst het eigen risicobedrag aangesproken.

Klantervaringsonderzoek

Middels vragenlijsten van Mediquest kunt u uw ervaring bij Logopedie Totaal delen na afloop van de laatste behandeling van u of uw kind. Deelname is geheel anoniem.

Privacy

In mijn praktijk wordt het privacyreglement van de NVLF nageleefd.

Klachtenregeling

Mijn praktijk volgt de klachtenregeling van de NVLF.

Betalingsvoorwaarden

Aan het eind van elke maand dien ik declaraties in bij gecontracteerde zorgverzekeraars via VECOZO. Wanneer u verzekerd bent bij een niet-gecontracteerde zorgverzekeraar*, krijgt u aan het eind van de maand een factuur door mij toegestuurd. U moet dan binnen 14 dagen het factuurbedrag overmaken naar mijn bankrekening. Daarna kunt u het bij uw zorgverzekeraar indienen. U blijft zelf verantwoordelijk voor tijdige betaling.

Tarieven

Het tarief in 2024 voor de intake bedraagt € 82,29 plus € 54,70. Een gewone behandeling van maximaal 30 minuten is € 54,70; dit geldt ook voor een online behandeling.
Ieder jaar worden de tarieven geïndexeerd.